İşçiler kepçe operatöründen kaçtı

İşçiler kepçe operatöründen kaçtı
İzmir'in Konak ilçesinde, işçiler içerisinde yük taşıma tartışması sonrasında çıkan kavgada kepçe operatörü, işçileri kepçeyle ölümüne kovaladı.

İzmir'in Konak ilçesinde, işçiler içerisinde yük taşıma münakaşa sonrasında çıkan kavgada kepçe operatörü, işçileri kepçeyle ölümüne kepçeyle kovaladı. O anlar kameraya yansırken, kavgada yaralanan 2 işçi hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Konak'taki bir inşaat şantiyesinde oldu. İddialara göre şantiyedeki inşaat işçileri, yük taşıma sebebiyle kendi aralarında münakaşa etti. Tartışma bir anda kavgaya dönüşürken, bu sırada kepçe operatörü, iş makinesine binerek işçileri kovalamaya başladı. Dakikalarca işçilerin üzerine iş makinesini süren operatör, şantiye kapılarını olduğu yerden söktü.

Arkadaşları tarafından zor sakinleştirilen kepçe operatörünün, iş makinesiyle mesai arkadaşlarını kovaladığı anları kameralar kaydetti. Diğer yandan, kavgada hafif yaralanan 2 işçi ise hastanede tedavi altına alındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.