İşgalci İsrail askerleri, postallarıyla girdikleri camide Yahudi duası okudu

İşgalci terör devleti İsrail'in altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde saldırıları 3 gündür devam eden İsrail askerleri, postallarıyla girdikleri camiinin hoparlörlerinden Yahudi duası okudu.

İşgalci terör devlet İsrail'in, Batı Şeria'nın Cenin kentinde saldırılarında 3. gün geride kaldı.

İsrailci askerler Cenin Mülteci Kampı'nda bir camiye ayakkabılarıyla girip, mihraba çıkarak mikrofonla Yahudi duası okudu. Askerlerden bir diğeri ise mihrabın önündeki mikrofonla "Şema Yisrael" duasını seslendirdi.

ALAY ETTİLER

Dua okuyan İsrail askerlerini kayıt altına alan arkadaşlarının ise duruma gülerek tepki verdiği görüldü. Camiye yapılan çirkin saldırı Filistinliler ve birçok Müslüman tarafından büyük tepki çekti.

İSRAİLLİ BAKANDAN ALÇAK SALDIRIYA ÖVGÜ

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ise sosyal medya hesabından alçak videoyu paylaşarak, "Kahraman askerlerimizin Cenin'de bir camide yaptığı Şema Yisrael duası" ifadelerini kullandı.

CENİN BASKININDA ÖLDÜRÜLEN FİLİSTİNLİLERİN SAYISI 12'YE YÜKSELDİ

Öte yandan İşgalci İsrail ordusunun Batı Şeria'nın Cenin kentinde 3 gündür devam eden baskın ve saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 12'ye yükseldi. Filistin Sağlık Bakanlığı Cenin'de İsrail güçlerince vurulan bir Filistinlinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu.

İsrail askerlerinin Cenin'de iki çocuğu şehit ettiği anlar kameralara yansıdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.