Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler

Işid Bahanesiyle İzinsiz Gösteriler
Batman Valisi Azmi Çelik: "Çok şükür hayat normale döndü. Bundan sonra bu tür olaylar meydana gelmeyecek. Bunlarla ilgili gerekli tedbirler alınacak"

Batman Valisi Azmi Çelik, "Çok şükür hayat normale döndü. Bundan sonra bu tür olaylar meydana gelmeyecek. Bunlarla ilgili gerekli tedbirler alınacak" dedi.

Beraberinde AFAD il Müdürü Fevzi Bakır ile IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret eden Vali Çelik, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

İnsanların can ve malına kast ederek gerçekleşen olayların herkesi üzdüğünü dile getiren Çelik, "Demokratik haklarını kullanma iddiasıyla hareket ettiklerini ifade eden şahıs vandalizme varan eylemleriyle diğer insanların hak ve hukukuna saygı göstermedi" diye konuştu.

Çelik, esnafın zararını yerinde görmek amacıyla dolaştığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Esnafımız ilk günün şokunu atlattı. İnsanlarımız günlük yaşamına başladı. Olayların ardından esnafın morali düzeldi, ticaret hayatı başladı. Çok şükür hayat normale döndü. Bundan sonra bu tür olaylar meydana gelmeyecek. Bunlarla ilgili gerekli tedbirler alınacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.