İskenderun'daki okulun müdürü görevinden alındı

İskenderun'daki okulun müdürü görevinden alındı
İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiğin kazayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu'

İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden öğrenci, öğretmen ve velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu 15 kişinin hayatını kaybettiğin kazayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu'nun görevinden alındığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, kazanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından görevlendirilen müfettişlerin soruşturma başlattığı İskenderun Beş Temmuz İlkokulunda okul müdürü Türkoğlu görevden alındı.

Türkoğlu'nun görevine, atamasının yapılacağı okulda öğretmen olarak devam edeceği kaydedildi.

Geçen hafta sonu İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden İskenderun Beş Temmuz İlkokulu'nun öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan midibüs, Cevdetiye beldesinde bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına devrilmiş, kazada 15 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.