İslam Memiş'ten servet kazandıracak yatırım önerisi

İslam Memiş'ten servet kazandıracak yatırım önerisi
Ekonomi ve yatırım alanında uzman olan İslam Memiş, yatırımcılara sıradışı bir öneride bulunarak altın, gümüş, dolar veya euro gibi geleneksel yatırım araçlarının dışında ilginç bir fırsatın kapısını açtı.

Ekonomi ve yatırım alanında uzman olan İslam Memiş yatırımcılara sıradışı bir seçenek sundu.

İslam Memiş, "Bu yeni yatırım aracı, altın, gümüş, dolar veya euro gibi geleneksel yatırımlardan farklı bir seçenek sunuyor." dedi.

Özellikle altın fiyatlarının son zamanlarda rekor seviyelere yükselmesi, yatırımcıların alternatif yatırım arayışına girmesine neden oldu. İslam Memiş'in bu önerisi, yatırımcıların dikkatini çekti ve merak uyandırdı.

Kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulunan İslam Memiş, "Bu yatırım aracı dünya için çok önemli, dünyada bu tarafa yatırım yapanlar ciddi anlamda servet kazanacak.'' dedi." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İslam Memiş'in bahsettiği yatırım aracı, kobalt adı verilen bir madde. Özellikle elektrikli araçlar ve pillerde kullanılan kobalt, dünya genelinde yer altında sınırlı olarak bulunuyor. Önceki yıllarda 92 bin dolar seviyesine kadar çıkan kobalt fiyatları son dönemde 35 bin 384 dolara kadar geriledi.

Memiş, kobaltın uzun vadeli bir yatırım için potansiyel taşıdığını vurgularken, kısa vadeli al-sat işlemlerine uygun olmadığını belirtti.

Kobalt yatırımı, fiziksel olarak satın alınamayan bir yatırım aracı. Dünya borsalarında işlem gördüğü için aracı kurumlar aracılığıyla yatırım yapılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.