Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

İşler yolunda

İşler yolunda

Maça Traore dışında beklediğim kadroyla çıktı Aykut Kocaman. Galatasaray'ın en zayıf karnı orta saha olduğu için Mbamba, Ali Çamdalı ve Holmen üçlüsüyle orta sahayı sürklase etmesi daha kolay olur diye düşünüyordum ama Kötü Galatasaray karşısında Mbamba'ya gerek kalmadı. Holmen ve Ali Çamdalı ile orta sahayı çok kolay geçti ilk yarıda Konyaspor. Ömer Ali Şahiner de hücumda etkin rol oynadı. Sıkça topla buluştu ve atakları şekillendirdi. Konyaspor gol pozisyonları bulmasının yanında kalesinde pozisyon da vermedi. 45 dakikada yalnızca karambolden 1 şut çekebildi Galatasaray ve o da isabetsiz oldu. Konyaspor'u ilk defa bu kadar özgüvenli ve rahat gördüm. Bekler sürekli ilerideydi ve belki de ilk defa bu kadar geniş alanda oynadı Konyaspor. Meha ve Holmen ile bulunan net pozisyonlar golle sonuçlansa en az 2 farkla biterdi ilk yarı.

İkinci yarı ise tam tersi bir oyun oldu. Yeşil Beyazlılar oyun kontrolünü kaybetti ve pozisyonlar vermeye başladı. Selçuk, Sneijder, Olcan ve Sabri ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi Galatasaray. Konyaspor ilk yarının aksine hiç pozisyon bulamadı. Yani ilk yarı galibiyeti kaçıran Konyaspor, ikinci yarı beraberliği kurtardı diyebiliriz.

Son 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik alan Yeşil Beyazlılar taraftarın çok istediği Avrupa hedefine gitgide yaklaşıyor. Böyle giderse ilk 3 sürpriz olmayacaktır.

KUPA KARTALI

Anadolu Kartalı kupada da yoluna tam gaz devam ediyor. Çeyrek finalde ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen Beşiktaş ile eşleşti ama Siyah Beyazlılar lige ağırlık verdiği için Konyaspor'un elemesi hiç sürpriz olmaz. Taraftarın dilindeki bestenin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok. "Konyaspor geliyor bak, bir gün elbet şampiyon olacak..." 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR