İsmail Köybaşı resmen Fenerbahçe'de

İsmail Köybaşı resmen Fenerbahçe'de
Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren milli futbolcu İsmail Köybaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren milli futbolcu İsmail Köybaşı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, Türkiye'nin en iyi sol bekini aldıklarını belirterek, "İsmail'in bir İspanyol takımıyla anlaştığını duymuştuk. Ancak transferin gerçekleşmediğini öğrenince 2-3 gün içinde bu konuyu çözdük. İhtiyacımız olan sol beki transfer ettik. Türkiye'nin en iyi sol bekini kulübümüze kazandırdık. İsmail iyi bir sporcu ve beyefendi. İsmail'in Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

"Sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren takım Fenerbahçe oldu"
İmza töreninde profesyonel futbolculuk kariyerinin ikinci yarısına başladığını anlatan İsmail Köybaşı, "Kariyerimi verimli şekilde sürdürmek istiyordum. Futbol oynamak isteyen herkes gibi oynamaya duyduğum tutkunun paralelinde karar verdim. Futbol oynama arzumu harekete geçiren, sahiplenmeye hazır olduğunu hissettiren takım Fenerbahçe oldu. Burada olmaktan mutlu ve gururluyum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.