İsmail Türüt Verdi Veriştirdi

İsmail Türüt Verdi Veriştirdi
İsmail Türüt katıldığı bir TV programında çok sıcak ve çok samimi itiraflarda bulundu.İSmail Türüt'ün şok itirafları gündeme bomba gibi düştü
BEYAZ TV ekranlarında yayına gelenSöylemezsem Olmaz  adlı programa katılan Karadeniz müziğinin güçlü ses sanatçıları arasında yer alan İsmail Türüt canlı yayında şok anlara sahne oldu.İsmail Türüt meslektaşları Davut Güloğlu ve Volkan Konak için şok sözler kaleme aldı.Türük canlı yayında ‘beni onlarla karşılaştırmayın’ dedi. Ve de ekledi.

 

“Davut Güloğlu ile aranızda bir şey oldu mu?” sorusuna “Ben onun tarzına karşı çıktım. Öyle bir tarz yok. Karadeniz müziği orjinal okunur. Bu iş budur” cevabını veren Türüt, “Karadeniz'in pop starı olmadı mı?” sorusuna ise Davut Güloğlu'nu çok kızdıracak bir cevap verdi: "Popstar olursan kasetini böyle kendin dinlersin. Popu popçular yapsın. Ben anlamam bu işlerden.
"Söz Volkan Konak'a geldiğinde ise aralarında fark olduğunu belirten Türüt, “Volkan ile beni kıyaslayamazsınız. Volkan bilir Karadeniz'den 5 türkü, ben bilirim 5 bin türkü. Benim yanımda onların konuşması olur mu? Onlar ne anlar Karadeniz'den? Onların tarzı Karadeniz değil “ dedi. Karadeniz müziğinde tek olduğunu da savunan Türüt, bu işte iddialı olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.