İspanyol basınından Obradovic ve Fenerbahçe'ye övgü

İspanyol basınından Obradovic ve Fenerbahçe'ye övgü
- Marca ve El Mundo Deportivo gazeteleri: "Madrid nakavt oldu"- El Pais: "Real Madrid, asayı Obradovic'e teslim etti"

MADRİD (AA) - THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde turnuvanın son şampiyonu Real Madrid'i 3-0 ile eleyen Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic, İspanyol basınından büyük övgü aldı.

Marca ve El Mundo Deportivo gazeteleri "Madrid, nakavt oldu" başlığını attı. El Mundo Deportivo "Gerçeği söylemek gerekirse Madrid için Berlin bir ütopyaydı. Çeyrek final serisi boyunca Madrid, fizik olarak rakibinden düşük gözüktü." yorumunda bulundu.

Marca, "Fenerbahçe en iyi oyuncusu Vesely'den yoksun olmasına rağmen çok üstün bir basketbol oynayarak Real Madrid'e nefes bile aldırmadan hızlıca eledi. 15'inci Dörtlü Final'inde 9'uncu kez kupayı kazanmak için mücadele edecek Obradovic, Avrupa basketbol tarihinin en iyi antrenörü." değerlendirmesini yaptı.

AS gazetesi, "Fenerbahçe, tanınmaz haldeki bir Real Madrid'i nakavt ederek yendi" başlığını kullanarak, son şampiyon Real Madrid'in bu sezon THY Avrupa Ligi'ne toplamda 12 galibiyet, 15 mağlubiyetle veda ettiğini yazdı.

El Pais gazetesi ise "Real Madrid, asayı Obradovic'e teslim etti" başlığı altında verdiği haberde, "Avrupa Ligi'nin son şampiyonu, kaya gibi bir Fenerbahçe'nin fizik gücüne boyun eğdi. Elleri daha hızlı, kolları daha uzun, ayakları daha güçlü, aklı daha açık, vücudu daha az hırpalanmış Obradovic'in Fenerbahçesi, Laso'nun Real Madridini 3-0'lık hızlı bir seriyle eledi." diye yazdı.

El Mundo gazetesi de "Obradovic, şampiyonu sildi" başlığını atarak "Real Madrid, kendisinden üstün bir Fenerbahçe'ye mağlup olup, çeyrek finalde 3-0'lık seriyle elendi. Son şampiyon olan ve art arda 3 kez Dörtlü Final'e katılan Real Madrid, Berlin'de olmayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.