İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi
 İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Kırıkkale’de sendikalar tarafından protesto edildi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları Kırıkkale’de sendikalar tarafından protesto edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Petrol-İş, Metal-İş, KESK ve DİSK Kırıkkale Şubesi üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterdi. 

Petrol-İş Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, yaptığı açıklamada, İsrail’in yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini söyledi.

Yaşanan olaylar karşısında Allah’ın da bir hesabının olduğunu ve bu hesabın galip geleceğini ifade eden Sefer, şöyle konuştu:

"İşgalci İsrail Devleti, bu kez IŞİD adlı çetenin yarattığı kaotik ortamı bahane ederek Filistin’e karşı kapsamlı bir yok etme operasyonuna girişti. Meşru müdafaa yalanıyla sanki ortada eşit bir çatışma varmış gibi tüm gücüyle saldıran İsrail, yüz binlerce Filistinlinin sefalet içerisinde yaşadığı Gazze’yi yeniden işgal etme, Filistin direnişini yok etme ve işgal edilmemiş bir Filistin toprağı bırakmama çabasında. Irkçı İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında kadın, çocuk demeden katliamlarına devam ediyor. Siyonist katiller insanlığa karşı saldırılarını derinleştirerek sürdürüyor. Saldırıların ilk gününden bu yana Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze’ye havadan, karadan ve denizden yapılan saldırılarda yüzde 80’den fazlası sivil 500’e yakın Filistinli katledilmiştir. 3 bine yakın yaralının yanı sıra 2 bin kadar konut ağır hasar almıştır. Filistin’de katledilen insanlık onuru ve vicdandır."

İsrail ürünlerinin boykot edilmesini isteyen Sefer, "Birleşmiş Milletler, ABD ve İngiltere başta olmak üzere, Avrupa Birliği ülkeleri terörist İsrail’in saldırılarını bir savunma hakkı olarak nitelendiriyor. Bu ülkeler Siyonist İsrail’in yıllardır oynadığı bu oyunun zaten doğal aktörleridir" dedi.

Grup, İsrail aleyhinde sloganlar atarak, olaysız dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.