İstanbul Büyükşehir Belediyeli Yüzücüler Yunanistan’da

İstanbul Büyükşehir Belediyeli Yüzücüler Yunanistan’da
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Yüzme Takımı, Uluslararası Paralimpik Yüzme Yarışlarına katılmak üzere Yunanistan’a gitti.Yunanistan’ın Naoussa kentinde yarın gerçekleşecek olan yar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Yüzme Takımı, Uluslararası Paralimpik Yüzme Yarışlarına katılmak üzere Yunanistan’a gitti.

Yunanistan’ın Naoussa kentinde yarın gerçekleşecek olan yarışlarda Büyükşehirli kafilesinin hedefi, dünya barajı niteliği taşıyan yarışlarda 40 madalya ile ülkemize dönmek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün 22 branşta hizmet veren, yaklaşık 40 bin lisanslı sporcuya sahip, bu manada dünyanın en büyük spor kulübü olduklarını hatırlatan başkan Ahmet Hamdi Çamlı, diğer branşlarda olduğu gibi engelli yüzme branşında da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, Dünya Şampiyonası’na vize niteliği taşıyan Yunanistan’da sporcularının ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yunanistan’da yapılacak yüzme yarışlarından rekor madalya ile döneceklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Yüzme Antrenörü Duran Arslan, "13-24 Mart tarihleri arasında Marmaris’te iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Umut ediyorum ki dört sporcumuz daha dünya barajını geçip, İngiltere’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacaklar. Yunanistan’ın Noussa’da yapılacak olan yarışlardan 40 madalya ile İstanbul’a döneceğiz, inşallah" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.