İstanbul Devlet Opera ve Balesi, geleceğin ressamını arıyor

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, geleceğin ressamını arıyor
Kurumun düzenlediği 7-13 yaş resim yarışmasının ödül töreni, 24 Nisan'da Süreyya Operası'nda yapılacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOB) 7-12 yaş çocuklara yönelik 4'üncüsünü düzenlediği resim yarışması sonuçlandı.

İDOB'tan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılan 300 çocuk, "Opera ya da bale denince aklına ne geliyor?" sorusunu resmetti.

Seçici kurul, birincilik ödülünü Özel Yönder İlkokulu öğrencisi Mehmet Demir Özdiş'e, ikincilik ödülünü Özel Yönder İlkokulu öğrencisi Alp Akyol'a ve üçüncülük ödülünü Özel Yönder İlkokulu öğrencisi Elif Sağ'a verdi.

Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu öğrencisi Kerimcan Güzel ve Özel Burcak Eyüboğlu Batıataşehir İlkokulu öğrencisi Ceyla Özcan mansiyon alırken, FVM Özel Erenköy Işık İlkokulu öğrencileri Leyla Yetkin ve Ada Altay müdürlük ödüllerini kazandı.

Yarışmanın ödül töreni, 24 Nisan'da Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi'nde başlayacak "Kuklacı" adlı oyundan sonra gerçekleştirilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.