İstanbul Emniyet Müdürlüğü:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü:
"(Beyoğlu'da karakolda bıçaklı kavga) Bahse konu haberler gerçeği yansıtmamaktadır"

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bazı medya organlarında yer alan "Beyoğlu'da karakolda bıçaklı kavga" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı medya organlarında, "kavga sonrası polis tarafından karakola getirilen iki grup arasında bıçaklı kavga çıktığı ve 2 kişinin yaralandığı" şeklinde haberlerin yayımlandığı kaydedildi.

Bahse konu haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, şu  ifadelere yer verildi:

"Habere konu 2 kişinin kesici aletle yaralandığı kavga, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Sadri Alışık Sokak'taki ganyan bayi önünde gerçekleşmiştir. Olay yerine giden görevliler, mağdurlar A.Ç (26) ve Ö.G'nin (20) daha önceden tanımadığı şahıs veya şahıslarca kesici aletle hafif şekilde yaralandığını gördü.

Görevliler, 112 marifetiyle adresin kolay bulunabilmesi için olay mahalline yakın olan polis merkezine ambulans talep etmiştir. Her iki şahıs, polis merkezine gelen ambulansla Şişli Etfal Hastahanesine sevk edilmiştir. Mağdurlardan A.Ç'nin tedavisi ayakta yapılmış, Ö.G ise tedaviyi kabul etmemiştir. Olayın aydınlatılması ve meçhul şahıs veya şahısların tespitiyle ilgili görevlilerimizce çalışmalar başlatılmıştır."

 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.