İSTANBUL GÜZELLEŞECEK

İSTANBUL GÜZELLEŞECEK
Hazırlıklar tamamlandı, dünyanın en seçkin fuarlarından biri olan 28. İstanbul Güzellik ve Bakın 2017 Fuarı kapılarını binlerce insana Taksim-Lütfi Kırdar’da kapılarını açıyor.

İstanbul ve İstanbullular 6-9 Nisan tarihleri arasında kapılarını güzellik ve bakıma açacak. Açılış saati beklenen fuara ilgi şimdiden çok fazla. “Sanada Güzellik” sloganıyla İstanbul’a güzellik ve estetik değer katmak için yola çıkan SANADA Medical & Beauty Group, fuar için bütün hazırlıklarını tamamladı. Sanada Güzellik’in başarılı Yöneticisi Hakan Ulusoy sadece bedensel değil ruhsal huzur, güzellik ve estetik için de yola çıktıklarını belirtirken “Müşteri memnuniyeti önceliğimiz olduğu için alanın da en iyi markaları ülkemize getiriyor ve daima skalamızı yeniliyoruz. Uzman ekibimizi ile Türkiye ve dünyadaki önemli eğitim, seminer ve fuarlara katılarak yenilikleri yakından takip ediyoruz” dedi.

GÜZELLİKLE PROFESYONELLİĞİN EN GÖZDE MARKASI

2016 yılından itibaren sektördeki tecrübe ve başarımıza dayanarak şirketimizin bünyesine SANADA Güzellik Akademisi’ni de ekleyerek güzelliğe değer katmayı amaçladıklarını belirten Ulusoy, “Ekibimiz siz değerli müşterilerini düşünerek kampanya ve fırsatlar sunuyor, uygun fiyatla kaliteyi buluşturuyor. Sektöre ait bütün üniteleri bir arada bulunduran merkezimiz, uzman kadrosuyla hizmetlerini başarıyla sürdürüyor. SANADA Güzellik Akademisin de uzman eğitmenlerimiz profesyonel makyaj, protez tırnak, ipek kirpik ve kirpik liftingi eğitimleriyle güzellik dünyasına başarılı uzmanlar kazandırıyor” ifadelerine yer verdi.

KALICI MAYAJDA YENİ DÖNEM

Sektördeki başarılarının sırrını “SANADA Medical & Beauty Group’un başarısı daima müşterilerimize kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunmanın arkasında saklı” olarak belelirten Ulusoy “Bugün biz JİLONG mikropigmentasyon kalıcı makyaj pigmentleri ve WIMPERCIL %100 saf ipekten üretilen ipek kirpik markalarımızla sektör de önemli yere sahibiz. Bunun yanı sıra dünyanın en iyi protez tırnak ve el-ayak bakım markalarından olan Kinetics Professional Nail Systems’in ülkemizdeki resmi temsilciliğini sürdürüyoruz” diye konuştu.

HERKESİ FUARA DAVET ETTİ

Ulusoy şu ifadelere de yer verdi: “2017 yılının gelişi SANADA Medical & Beauty Group için güzel oldu ve ailemize 1942 yılından bugüne kirpik bakımında başarı gösteren Avustralya markası COMBİNAL katıldı. COMBİNAL kirpik liftingi, kirpik ve kaş boyaları, kirpik bakım yağları ile kısa zamanda Türkiye de uzmanların büyük ilgisini üzerine çekmeyi başardı. Yeni yılın bir diğer haberi de Dr.Temt profesyonel cilt bakımı markası ile resmi iş birliğimiz oldu. SANADA’nın güzellik dünyasını değerli kılan; uzun yıllara dayanan eğitimi, bilgi birikimi ve aynı sektördeki iş tecrübesiyle uzman ekibin bir araya gelmesidir.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.