İstanbul PERDER Başkanlığına yeniden Ramazan Ulu seçildi

İstanbul PERDER Başkanlığına yeniden Ramazan Ulu seçildi
İSTANBUL (AA) - İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) başkanlığına yeniden Ramazan Ulu seçildi.Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından yapılan...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) başkanlığına yeniden Ramazan Ulu seçildi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Perakendeciler Federasyonuna (TPF) bağlı olarak çalışmalarını sürdüren İstanbul PERDER'in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

2014 yılından bu yana sektör ve yerel perakendenin gelişmesi için önemli projeleri hayata geçiren Ramazan Ulu, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile yeniden seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ulu, perakende sektörü ve İstanbul PERDER öncülüğünde yürütülen faaliyetlere her aşamada destek veren ve teşvik eden tüm paydaşlara teşekkür etti.

Yeni görev döneminde de İstanbul PERDER'e yakışan, perakende sektörüne katkı sağlayacak projelere imza atacaklarını belirten Ulu, ilk dönem çalışmalarında yeni yerel zincirlerin İstanbul PERDER ailesine katılması için önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Ulu, geride bıraktıkları 2 yılda üye sayılarının 41'den 56'ya ulaştığını aktararak, şunları kaydetti:

"Mevcut üyelerimizle hemen her hafta gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarıyla tek yürek olarak hareket etmeye başladık. Sosyal sorumluluk projeleri, çalışan eğitimleri, sektörel toplantılar ve 'Yerli Market' gibi önemli projelerle verimli bir dönemi geride bıraktık. Müşteri memnuniyetini artırmak, tedarikçi ilişkilerini geliştirmek, mağazalarımızda tüketicilerin isteklerine fazlasıyla yanıt verecek birçok yeniliği hayata geçirmek için de önemli mesai harcadık. Bu tutum bize birçok alanda güç verdi. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi yaklaşımımızla, daha organize bir yapı halinde tüketicilerimize en iyi hizmeti sunacağız. İstihdama, ülke ekonomisine güç katmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize, paydaşlarımıza teşekkür ederiz."

Verilen bilgiye göre, Ramazan Ulu başkanlığındaki İstanbul PERDER' in 56 üyesi bulunuyor. PERDER, bin 245 şube ile müşteri odaklı çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul PERDER’in 6'ncı Olağan Genel Kurulunda yeni yönetim kurulu ise şöyle belirlendi; "Ramazan Ulu, Cemal Özen, Mahmut Kara, Faruk Güzeldere, Soner Doruk, Kemal Parlak, Reşat Narman, Dursun Korkmaz, İskender Taşçı, Mahmut Karadağ, Zeki Paşalı, İhsan Biçen, Ümit Kuruş, Hikmet Sancak, Rahmi Kartal, Cafer Seyhan, Tamer Dönmez, Özcan Kurt."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.