İstanbul Valiliğinden boyama etkinliği

İstanbul Valiliğinden boyama etkinliği
Valiliğin bu yıl 3. kez düzenlenen CNR Expo Kitap Fuarı'nda açacağı stantta çocuklar, İstanbul'un simgesi manzara resimleriyle boyama etkinliği gerçekleştirecek

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliğinin bu yıl 3. kez düzenlenen CNR Expo Kitap Fuarı'nda açacağı stantta çocuklar boyama etkinliği gerçekleştirecek.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 4-13 Mart'ta CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek fuarda, İstanbul Valiliği de stant açacak.

Stantta boyama etkinliğine katılacak çocuklar, boyama sayfalarında İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi, Prens Adaları, Emirgan Korusu, Bab-ı Ali, Ortaköy Camisi'ni kullanacak.

Ziyaretçiler boyama yaparken aynı zamanda İstanbul'un, tarihi ve turistik mekanları hakkında bilgi edinebilecek.

Grafik sanatçısı Oğan Kandemiroğlu, tasarımcı Reza Hemmatirad gibi ünlü isimler de fuar alanındaki etkinliklerde öğrencilere eşlik edecek.

Fuarı ziyarete gelen öğrenciler, boyama kalemleri ve manzara resimlerini stanttan temin ederek etkinliğe katılabilecekler.

Ziyaretçiler, boyadıkları resimleri "#istanbulvaliligiboyamaetkinligi" etiketiyle Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesaplarından paylaşabilecekler.

İstanbul Valiliği de bu etiket üzerinden boyama etkinliğine katılan öğrencileri vilayette ağırlayacak ve hediyelerini verecek. Etkinliğe katılan öğrenciler, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüyle iletişime geçerek hediyelerini alabilecek.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen CNR Kitap Fuarı, 18 ülkeden katılacak 90 yayınevi ile uluslararası boyutta gerçekleşecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.