İstanbul'da 1 Mayıs Bakırköy'de kutlanıyor

İstanbul'da 1 Mayıs Bakırköy'de kutlanıyor
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanacağı Bakırköy Pazar Alanı'nda, program öncesi son hazırlıklar yapılırken, bazı sendikalar ile gruplar toplanmaya başladı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanacağı Bakırköy Pazar Alanı'nda son hazırlıklar yapılırken, DİSK ve KESK'in de aralarında bulunduğu bazı sendikalar ile STK'ların temsilci ve üyelerinin bulunduğu gruplar toplanmaya başladı.

Kutlamalarının yapılacağı meydana toplanma noktalarından İncirli'deki metrobüs durağında sabah saatlerinden itibaren yoğunluk yaşanıyor. Kutlamalara katılmak isteyen sendikaların üyeleri ve vatandaşlar, ilk önce buradaki üst geçitte, ardından miting alanına giden sokak girişlerinde, son olarak miting alanı girişinde güvenlik aramasından geçiyor. Miting alanına giden sokak ve caddeler, demir bariyerlerle kapatıldı.

Bakırköy Adliyesi önündeki halk pazarı alanında yapılacak kutlamalar için fonunda büyük bir ekran bulunan ve üzerinde "1 Mayıs" yazan dev platform kuruldu.

Bakırköy Adliyesinin bahçesine Mobil Komuta Merkezi kuruldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Bakırköy Adliyesinin bahçesine Mobil Komuta Merkezi kuruldu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 1 Mayıs'ın kutlanacağı Bakırköy Pazar Meydanı'nı ve bölgeyi gören MOBESE kameraları, Mobil Komuta Merkezi'ndeki güvenlik görevlilerince anbean izleniyor.

Bakırköy Adliyesinde ayrıca kriz merkezi de oluşturuldu. Gün boyu bölgede yaşanabilecek gelişmelerin koordinasyonu için kurulan merkez sayesinde, olaylara anında müdahale edilmesi sağlanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.