İstanbul'da 2 kişinin öldüğü olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da  2 kişinin öldüğü olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı
Kağıthane'de 2 kişinin hayatını kaybettiği 1'i ağır 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Kağıthane'de 2 kişinin hayatını kaybettiği 1'i ağır 2 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde silah sesleri duyuluyor.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 28 Nisan Caddesi'nde saat 21.00 esnalarında olan olayda, iddiaya göre, içlerinde husumet olan iki grup caddede karşılaşıp tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine bir grup, silahlarını çıkarıp husumetlilerine ateş etmeye başlamıştı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelmiş, sağlık ekipleri ise ilk müdahalelerini olay yerinde yaptığı yaralıları hastaneye kaldırmıştı. Hastaneye kaldırılan O.Y. ve M.A. hayatını kaybetmiş, H.Y.'nin ağır yaralı S.Y.'nin ise yaralı olduğu öğrenilmişti.

OLAYIN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

2 kişinin öldüğü 1'i ağır 2 kişinin de yaralandığı olayın yeni kayıtlar ortaya çıktı. Görüntülerde silah sesleri duyulurken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.