İstanbul'da gençlere silahlı saldırı! Saldırganın sözleri şoke etti!

İstanbul'da gençlere silahlı saldırı! Saldırganın sözleri şoke etti!
Beşiktaş'ta iskelede oturan 2 gencin motosikletle gelen kasklı iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradığı o dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta iskelede oturan 2 gencin motosikletle gelen kasklı iki saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradığı o dehşet anlarının kayıtları ortaya çıktı. Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalanan saldırganların tutuklandığı tespit edilirken, saldırıya uğrayan gençler motosikletli saldırganın arasında "artistlik yapma" mevzusundan tartışma çıkması sonucu olayın meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

Beşiktaş Sahili'nde geçtiğimiz 30 Haziran 2023 Cuma günü saat 22.20 vakitlerinde meydana gelen olayda motosikletle gelen kimliği tespit edilemeyen 2 şahıstan biri, iskelede arkadaşı Efe E. ile oturan Kamuran A.'ya (17) silahla ateş açmıştı. Saldırı sonucu 6 yerinden vurulan Kamuran A. yaralanırken, saldırganlar ise hızla uzaklaşarak kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaralı Kamuran A. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Gencin hayati tehlikesi olmadığı gözlem altında tutulduğu anlaşılmıştı. Olayın sonrasında polis ekipleri ve bekçiler olayın yaşandığı yeri şeritle kapatmış, olay yeri inceleme ekipleri ise saldırının meydana geldiği yerde incelemelerde bulunmuştu.

BİZE "ABİ Mİ OLDUNUZ" DEDİLER ATEŞ AÇTILAR

Diğer yandan saldırı sırasında arkadaşının yanında olan ve yara almadan kıl payı kurtulan Kamuran A.'nın arkadaşı Efe E. ise yaşadıklarını anlatmıştı. Efe E., "Biz şurada oturuyorduk. Arkadaşlarımız vardı. 2 tane motor geldi. Bize "Abi mi oldunuz" dedi sonra silah çıkartıp ateş açtılar. Arkadaşım vuruldu, yaralandı. Biz de korkudan kendimizi yere attık. Sonra polisler geldi zaten. Böyle oldu olay, 2 kişilerdi. Motoru süren ve normal. Şahısları kimdir nedir tanımayız. Kask vardı 2 tane. Kalçası, ayağı ve diz kapağından vuruldu. 3 kurşun isabet etti. İkisi içinden geçmiş bir tanesi içinde kalmış. Hastaneye kaldırıldı. Kendisi şu an ilk yardımda. Durumu iyi, kritik değil" ifadelerini kullanmıştı. iskelede sohbet ettiği sırada motosikletle bekleyen kasklı iki saldırgandan biri silahını çıkartıyor. Saldırgan ardından gence ateş açarak adeta kurşun yağdırıyor.

iha-20240221aw146244-9.jpg

İSKELEDE OTURAN GENÇLERE KURŞUN YAĞDIRDI

Yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, iki genç

çalışan genç yerde yuvarlanırken, vatandaşlar ise panikle olay yerinden kaçıyor. Daha sonra saldırganlar motosikletle uzaklaşıyor.

BEŞİKTAŞ ASAYİŞ POLİSİ KISKIVRAK YAKALADI

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatan Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği polisleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Soruşturma kapsamında polis ekipleri, saldırganın olay öncesi geldiği ve olay sonrası gittiği istikametteki kamera kayıtlarına tek tek baktı. Tespit edilmemek için kask taktıkları, çalıntı ve plakasız motosikletle geldikleri belirlenen saldırganlar, polisin dikkati sayesinde kaskındaki çizgiler, ayakkabı ve üstlerindeki kıyafetlerden kimlikleri tespit edilerek adreslerinde kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramada ise olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

"ARTİSTLİK YAPMA" MEVZUSUNDAN TARTIŞMA ÇIKINCA ATEŞ AÇMIŞ

Gözaltına alınan saldırganlar, emniyette ifadelerinin alınması ve adli işlemlerinin yapılması sonrasında adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan saldırganlar, "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırıya uğrayan gençle motosikletli saldırganın arasında "artistlik yapma" mevzusundan tartışma çıkması sonucu olayın gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.