İstanbul’da Muhteşem Ahlat Gecesi

İstanbul’da Muhteşem Ahlat Gecesi
İstanbul’da faaliyet gösteren Ahlat İstanbul Derneği’nin organize ettiği kaynaşma gecesinde Ahlatlılarla bir araya geldi.İstanbul’da düzenlenen geceye katılan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ah...

İstanbul’da faaliyet gösteren Ahlat İstanbul Derneği’nin organize ettiği kaynaşma gecesinde Ahlatlılarla bir araya geldi.

İstanbul’da düzenlenen geceye katılan Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu ve Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’a, Ahlat İstanbul Derneği tarafından plaket verildi. Programda konuşma yapan Kaymakam Tekbıyıkoğlu ve Başkan Çoban, Dernek Başkanı Adnan Ayber ve katılanlara teşekkür etti.

Düzenlenen programa Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Valilik Özel Kalem Müdürü Kamuran Arvas, İl Genel Meclis üyesi Erhan Akarsu, Ziraat Odası Başkanı Necat Demirden, Ahlatlı mahalle muhtarları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.