İstanbul'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı

İstanbul'da Trafik Kazaları: 3 Yaralı
Şişli'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Ataşehir'de de sağ ön tekeri yerinden çıkan toprak yüklü bir hafriyat kamyonu, yolda park halindeki 5 araca çarparak zarar verdi

İSTANBUL (AA) - Şişli'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre D-100 Karayolu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönünde seyreden Aziz Günden'in kullandığı 34 NSH 80 plakalı otomobil Çağlayan mevkisinde trafik yoğunluğu nedeniyle ağır seyreden 34 SKL 15 plakalı minibüse çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs önündeki 2 ayrı otomobile daha çarptı. Kazanın şiddeti ile Günden'in kullandığı otomobilde yolcu koltuğunda oturan Fatma Günden sıkışarak yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fatma Günden sıkıştığı yerden itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkartıldı. Kazada Yaralanan Aziz ve Fatma Günden Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Günden'in çarptığı minibüste bulunan ve düğünden geldikleri öğrenilen 1 kişi daha yaralandı. Yaralı Ambulans ile Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

-Ataşehir'de hafriyat kamyonu, yolda park halindeki 5 araca çarptı-
Öte yandan, Ataşehir'de de 34 VT 7327 plakalı sağ ön tekeri yerinden çıkan toprak yüklü hafriyat kamyonu, İçerenköy 1. Aydınlık Sokak'ta park halindeki 34 Z 3181, 41 VD 790, 34 ZM 5049, 34 JC 9138 ve 34 DN 8866 plakalı 5 araca çarptı.

Çarpmanın ardından araçlarda maddi hasar oluşurken kimliği henüz belirlenemeyen kamyon şoförünün, kazadan sonra aks üzerinde yoluna devam ettiği ve 1,5 kilometre ilerideki Başıbüyük Caddesi'nde kamyonu bırakıp kaçtığı ileri sürüldü.

Yapılan ihbar sonunda olay yerine gelen polis ekipleri tarafından tutanak tutuldu.

Kazaya şahit olan bölge esnafından Satılmış Ay (52), yaptığı açıklamada, kamyonun sokağın başından itibaren sırasıyla park halindeki araçlara çarparak ilerlediğini söyledi. Bu sırada yol kenarında yürüyen kişilerin çığlık attığını belirten Ay, "Arabalara vurduktan sonra kamyon ters yöne girerek kaçıp gitti. Kamyonun peşinde koştuk ve arkadaşlar, kamyonu aşağı sokakta yakaladı ama buradaki araçlarda hasar oluştu, sahipleri mağdur oldu." ifadesini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir:Alptekin Soykan

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.