İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray A.Ş.-Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak olan Hasan Doğan Sezonu futbol müsabakası nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yarın saat 20. 00'da Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak olan Hasan Doğan Sezonu futbol müsabakası nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı. Açıklamada, "08 Mayıs 2016 Pazar günü saat 20.00’da Türk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. takımları arasında oynanacak olan Hasan Doğan Sezonu futbol müsabakası ile ilgili olarak saat 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıda belirtilmiştir" denildi.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:
“Seyrantepe Metro Kavşağı - Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları,
Tem Kuzey Yan Yoldan stad istikametine giden yan yol girişi,
em Kuzey Yan Yoldan Tem Güney Yan Yola dönüş varyant girişi (Stad Karşısı Varyant Girişi)”.
Açıklamada, alternatif yollarla ilgili olarak ise, “Seyrantepe Kavşağı - Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışlarını kullanacak olan araç sürücülerinin alternatif olarak; Ayazağa’ dan Ayışığı Sokaktan Deniz Sokak üzerinden İmam Çeşme Yolu Caddesini kullanması, Seyrantepe’ den gelerek Ayazağa istikametine gidecek olan araç sürücülerinin İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesini veya İmam Çeşme Yolu Caddesini kullanarak Cendere Caddesi İstikametini kullanmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.