İstanbul'da Yaz Boyunca 4 Bin 800 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı

İstanbul'da Yaz Boyunca 4 Bin 800 Kişi Boğulmaktan Kurtarıldı
İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipleri, yaz boyunca 4 bin 800 kişiyi boğulmaktan kurtardı....

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı cankurtaran ekipleri, yaz boyunca 4 bin 800 kişiyi boğulmaktan kurtardı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbulluların yaz boyunca gönül rahatlığıyla deniz keyfi yaşadığı plajlarda, sezon sona erdi. Yaz boyunca, 481 cankurtaran personeli, 47 bin 800 metre uzunluğundaki 38 plajda, 35 jet-ski, 7 kurtarma botu, 2 amfibik kurtarma jeti (Kara-Deniz Aracı) 14 ATV aracı ve 2 drone (hava aracı) ile denetim yaptı. Çalışmalarda, 4 bin 800 kişi, boğulmaktan kurtarıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da plaj hizmetleri ile İstanbulluların temiz ve güvenli ortamlarda denize girmesini sağladı. Düzenli olarak deniz suyu temizlik oranları ölçülerek, gün boyu kumsallar temizlendi.

Son yıllarda belediye tarafından hizmete alınan İleri Biyolojik Arıtma Tesisleri sayesinde, sahiller de atık su tehdidinden kurtarıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.