İstanbul'daki uyuşturucu operasyonu

İstanbul'daki uyuşturucu operasyonu
Sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 27 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 27 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ticareti gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için başta Esenyurt, Zeytinburnu, Büyükçekmece, Avcılar, Bayrampaşa, Ataşehir, Kağıthane ve Fatih'te tespit edilen çok sayıda adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanan 17'si Türkmenistan, 4'ü İran uyruklu 27 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Operasyonda, 3 kilogram 269 gram eroin, 1 kilogram 57 gram esrar, 150 gram metamfetamin, 1 kilogram 118 gram afyon sakızı, 218 gram tablet halinde uyuşturucu hap, 406 uyuşturucu hap, 3 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca, 21 mermi ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 14 bin 100 lira ele geçirilmişti.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.