İstanbul’un göbeğinde silahlı çatışma (TIKLA&İZLE)

İstanbul’un göbeğinde silahlı çatışma (TIKLA&İZLE)
Sultangazi'de husumetli iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı.

Sultangazi'de husumetli iki grup içerisinde çıkan silahlı çatışmada bir kişi ağır yaralandı.

Yaralı, yakınları tarafından otomobile taşınarak hastaneye kaldırılırken; bu sırada bir kişinin ise tabureyle husumetlisinin otomobilini parçaladığı görüldü.

FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI ,ÇATIŞMA ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Olay, Cumartesi günü saat 19.00 esnalarında Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, içlerinde husumet olan iki grup içerisinde tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada taraflardan biri, İnan S.'ye (32) ateş açtı. Bunun üzerine İnan S.'nin yakınları da kavgaya dahil oldu. Araçlarından çıkan şahıslar pompalı tüfek ve tabancayla karşı tarafa ateş etti. Taraflar içerisinde çatışma çıktı. Çatışma bir süre ilerlerken olayın ateş eden tarafın oradan ayrılmasıyla bittiği öğrenildi. Ağır yaralanan İnan S. yakınlarının yardımıyla otomobil taşınarak hastaneye götürüldü. Bu esnada yaralının yakınlarından biri ise tabureyle karşı tarafın otomobiline saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan İnan S.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ÇATIŞMA ANI KAMERADA

Film sahnelerini aratmayan çatışma anları ise etraftakilerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, taraflar arasında çatışma çıktığı, bir kişinin pompalı tüfekle ateş açtığı, yaralının otomobile taşındığı ve otomobilin tabureyle parçalandığı görülüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.