İşte Galatasaray'ın yeni formaları

İşte Galatasaray'ın yeni formaları
Galatasaray ve Nike , kulübün 2016-2017 sezonu için özel renkler ve cesur tasarımlardan oluşan yeni formalarını tanıttı.

Galatasaray’ın 2016-17 sezonuna ait yeni iç saha forması takımın sarı-kırmızı renklerinin göz alıcı ve cesur birleşimine sahip. Yeni iç saha formasında sağda sarı ve solda kırmızı olmak üzere Galatasaray’ın klasik parçalı dikey renk blokları mevcut. Kollar ve omuzlarda ise sağda kırmızı, solda ise sarı renk ortaya güzel bir tezat çıkarıyor. Arka tarafında sarı ve kırmızı bir şerit bulunan modern v-yakalı tişört, boyun şeridinin arkasında kulübün kuruluş yılı olan ‘1905’ yazısını iftiharla taşıyor. Galatasaray armasının hemen üstünde 20 Süper Lig şampiyonluğunu temsil eden dört yıldız göze çarpıyor.

Forma ve kırmızı şort boyunca her iki yanda uzanan sarı çizgi, oyuncu hareket halindeyken genişleyerek daha fazla hava geçirirken alttaki dikkat çekici beyaz parıltıyı da ortaya çıkarıyor.

Sarı renkli çorapların baldır kısmında bulunan kırmızı doğrusal grafik; tişört ve şortla tezat oluşturarak futbolcu vücudunun en dinamik parçası olan alt bacağı öne çıkarıp futbolcunun hızını vurguluyor. Galatasaray, iç saha kitine uygun beyaz şort ve çoraptan oluşan yedek sete de sahip.

Yeni deplasman kiti, beyaz renk ağırlıklı sade ve klasik bir tasarıma dönüşüyor. Deplasman formasında yakanın arka kısmında kırmızı-sarı bir şerit yer alıyor. Formanın her iki tarafında beyaz şortla eşleşen sarı bir şerit bulunuyor. Yeni kırmızı çorapların da baldır kısmında sarı çizgisel grafik mevcut. 2016-17 Galatasaray İç Saha kiti, 30 Temmuz 2016 tarihinde oynanacak Manchester United hazırlık karşılaşması esnasında sahada görücüye çıkacak. 

1469776207_su16_ck_comms_a_front_promo_galatasaray_r-002.jpg1469776213_su16_fb_cee_galatasaray_ck_comms_h_front_promo_r-002.jpg1469776218_su16_fb_cee_galatasaray_ck_a_jersey_hero_jersey_stadium_r-002.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.