İşte Karşınızda Sony Xperia Z4

İşte Karşınızda Sony Xperia Z4
Sony, Xperia ile dünya pazarına muhteşem giriş yaptı.Sony uzun zamandır telefon konusunda geri plandaydı. Ancak Sony yaptığı bir atakla beraber Xperia modelini çıkararak işleri tamamen değiştirdi

Sony, Xperia ile dünya pazarına muhteşem giriş yaptı.Sony uzunzamandır telefon konusunda geri plandaydı. Ancak Sony yaptığı bir atakla beraber Xperia modelini çıkararak işleri tamamen değiştirdi.


Sony Xperia Z4 çıkış tarihi 

Orijinal Sony Xperia Z ile, 2013 yılı Şubat ayında yayımlanan Xperia Z2 çoğu üreticileri amiral gemisi telefonlar içinayarladığınız yıllık yayın döngüsü yendi ve yerine onları serbest istediğini Sony, daha önce ifade etmişti, daha sonra Mart 2014 yılında bir yıl takip Xperia Z3 Sonbahar indi neden olan bir iki yıllık bazda. Bu fikir şimdi terk edilmiş görünüyor, ve biz bu yüzden burada Xperia Z3 üzerinde sadece mütevazı bir yükseltme daha üretir umuyor, Xperia Z4 önümüzdeki yıl Sony tarafından piyasaya tek amiral gemisi olacağını düşünüyorum.

 

Ne tüm bu Xperia Z4 çıkış tarihi için araçlar gelecek yıl Nisan ayında hayata olabilir, ama belki kısa sürede, Mart gibi o ayın 2. ve 5 arasında yer alan Barcelona 2015 Mobil Dünya Kongresi ile denk olduğunu .

 

Sony Xperia Z4 fiyat

 

Gerçek olalım. Sony Xperia Z serisi prim malzeme ve donanım için bilinir. Z3 cam ve alüminyum gövdesi, 20 MP kamera, dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 5.2-inç full-HD ekran ve 2 GB RAM bulunuyor. Oh, ve su geçirmez. Eğer gelip ne zaman üst-dolar ödeme bekleyebilirsiniz böylece Z4, en azından kadar güçlü olacaktır.

 

Xperia Z3 off-sözleşme 549 GBP (veya 515 GBP için İngiltere'de ön sipariş için kullanılabilir Karanfil ), ve 6 aylık Z2 şu anda (aşağı 549 GBP rrp itibaren) 399 GBP için gider. Verizon tabanlı Z3v iki yıllık sözleşme 199 USD başlayacak. Biz gelecek nesil için fiyatların benzer tür bekliyoruz.

 

Sony Xperia Z4 Görüntü

 

Güncelleme: adı ile gidecek bir blog futuresupplier.com ne iddia Xperia Z4 LCD sayısallaştırıcı olduğunu sızdı. Bir "sayısallaştırıcı" nedir, farkında olmayanlar için, bir akıllı ekranı kaplayan ve (yani telefonunuzu ve ekrana dokundu nasıl söyler) dijital bilgiye içine Swipes ve presleri çevirir cam levha. Bu biz cihazın ön bakacağız nasıl bir izlenim elde edebilirsiniz.

 

Resimlerden de görebileceğiniz gibi, Z4 Z3 gibi benzer bir ekran boyutuna sahip görünüyor; Bu kadar 0.3 inç Z4 şüphelenilen 5.5-inç ekrana Z3 5.2-inç ekranda olup olmadığını söylemek zor. Kamera flaşı ve yakınlık sensörü taraf değiştirdi olurken üst hoparlör, yakışıklı üst-sağ üst merkeze taşınmıştır. Ekranın alt kısmında hoparlör de Z4 sayısallaştırıcı üzerinde belirgin değildir, bu yüzden söylenti gerçek olduğu ortaya tavalar eğer bu, cihazın alt yolunda yapacak tahmin. Aşağıdaki görüntüyü kontrol edin.


 

Sony Xperia Z4 özellikleri

 

Sony daha önce bağlı pil ömrü ticaret-off QHD teknoloji inanmadığını iddia ederken, gelen son sızıntı Android Menşe Xperia Z4 için 5.5-inç QHD (x 1440 2560) ekran içerir. Ortaya gözlük kalanı dahili depolama için temel model olarak bir 64-bit uyumlu dört çekirdekli Snapdragon 810 (hatta 808), 4 GB RAM ve 32 GB arasındadır.

 

Kategori 6 LTE (300 Mbps indirme hızı) ve Bluetooth 4.1 verilen, ancak en heyecan verici çerez biri Xperia Z4 HTC'nin BoomSound gibi bir ses deneyimi yaratmak, kendi hoparlörleri kuvvetlendiriciler almak olabilir olmasıdır. Biz sadece bekleyin ve bu tavalar ne kadar görmek, ancak tüm bu sızdırılmış olarak çalışır, sonra ', çünkü' sorunu geçmişte bir şey olabilir 'küçük bir yükseltme altı aylık güncelleme döngüsü uygun' olacak Z4 o programa göründüğü gibi ciddi next-gen şekillenmesinde olarak görünüyor.

 

Sony Xperia Z4 kamera

 

 Sony bir belge Sony 4.800.000 ile 1.5 inç sensörü üreten olduğunu ortaya koymaktadır sızdırılmış 2015 yılında dünyanın ilk aktif piksel renk örnekleme sensörünün (APCS) üreten, önemli bir dereceye kadar akıllı kamera kaliteli ilerlemektedir gibi görünüyor Tek tek her bir piksel Sony'nin yeni teknolojisine tam RGBG bilgi sayesinde taşıma kapasitesine sahip olduğu söylenir düşünün kadar çok etkileyici görünmüyor piksel. (Bu temelde bu kamera sensör tarafından oluşturulan 1 piksel 4 normal piksel işi gerçekleştirmek anlamına gelir)

 

Bu son kullanıcı için ne anlama geliyor? 

Bu yüksek dinamik aralık, daha hızlı işleme, düşük-gürültü anlamına gelir, 16,000 FPS anti-aliasing, elektronik küresel obtüratör ve 2K video kaydı için gerek yok. Oh ve mevcut 20 MP akıllı kapak ötesine kadar uzanan bir mega-piksel sayısı. Bu kamera Xperia Z4 yolunda yapacak olsun ya da olmasın, biz emin değiliz, ama kesinlikle boru hattı gibi görünüyor. Sony, sadece gelecek yıl amiral gemisi üreten ve eğer, bu kesinlikle satmak için bir yol olacaktır.

 

Sony Xperia Z4 özellikleri

 

Bu Android 5.0 gelecek yıl piyasaya herhangi bir cihaz üzerinde çalışıyor olacağını varsaymak güvenli, böylece Z4 getirdiği tüm faydalarını birlikte kutudan Android 5.0 Lollipop ile gelecek bahse girebilirsiniz.

 

Yani biz Xperia Z4 hakkında bilmek düşünmek temelde ne. Biz olsun biz, daha fazla bilgi ile bu sayfayı güncellemek edeceğiz Z3 bizim başka çağdaş amiral gemisi için karşılaştırır nasıl o zamana kadar, sizi kontrol etmek isteyebilirsiniz Xperia Z3 LG vs G3 karşılaştırması .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.