İşte kayyum heyeti

İşte kayyum heyeti
Konya'da "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na " finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı iddia edilen 2 şirkete atanan kayyum heyeti yeniden belirlendi

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY bağlantılı bazı okul, dershane ve yurtların bağlı olduğu iki şirket hakkında soruşturma başlattı.

Savcılık, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunun incelemesini tamamlaması üzerine örgüte finansman desteği sağladığı ve işlemlerde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle şirketlere kayyum atanması için mahkemeye başvurdu.

Konya 3. Sulh Ceza Hakimliği, şirketlere kayyum atanmasına karar verdi. Kayyumlar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri eşliğinde şirketlerin bulunduğu binalara giderek, mahkeme kararını gösterdi ve çalışmalarına başladı.

İki üyenin işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstermesi nedeniyle kayyum heyeti yeniden belirlendi. O isimler; Ahmet Uykusuz, Nail Tozoğlu, Mehmet Gürlek, Ali Şölen ve Şecaattin Küçükdağ.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.