İşte Konya SGK'nın yeni binası

İşte Konya SGK'nın yeni binası
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Binası hizmetlerini yeni binasında devam ettirecek. İl binası Ankara Yolu üzerine taşınacak

Sosyal Güvenlik Kurumu; Konya il binasının vatandaşlara daha rahat hizmet vermesi için yeni bir bina yapma kararı aldı. Mevcut binanın günün ihtiyaçlarına yeteri kadar cevap veremediğini belirten yetkililer; ruhsat aşamasında olan ve kısa sürede ihaleye çıkacak olan binanın temelinin 2017 yılında atılmasının planlandığını ifade ettiler.

TEMEL 2017’DE ATILACAK

23 bin metre kare kullanım alanına sahip yeni il müdürlüğü binasının mimari projesi çizilmiş olup Karatay Belediyesi’nde ruhsat aşamasında. Ankara Yolu üzeri BÜSAN girişi yakınına yapılacak olan binanın 2017 yılında temelinin atılması bekleniyor. Şuanda bulunan SGK il binasının, yeni bina tamamlanınca ne şekilde hizmet vereceği henüz belli değil.

FİZİKİ ŞARTLARI ELVERİŞLİ BİNA

Selçuklu, Meram, Sağlık Sosyal Güvenlik ve Mali Hizmetler Merkez Müdürlüklerini bünyesinde barındıracak olan kompleks yapının içerisinde kapalı ve açık otoparklar bulunacak olup, vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet fiziki şartları daha elverişli olan bu yeni hizmet binasında sunulacak.  Vatandaşlar yeni yapılacak bina ile hizmetten daha kolay faydalanabilecek. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum