İşte yeni transfer

İşte yeni transfer
Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, Kayserispor'dan 25 yaşındaki kaleci Abdülaziz Demircan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Yönetim Kurulu Üye Abdullah Şanlı hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan yeni transfer Abdülaziz Demircan, geride kalan sezonun en başarılı takımlarından olan Konyaspor'a imza attığı için mutlu olduğunu belirterek, "Teklif geldiğinde heyecanlandım ve düşünmeden kabul ettim. Çünkü Konyaspor Türk futbolunun önemli camialarından ve son sezona elde ettiği lig üçüncülüğü ile damgasını vurmuş bir kulüp. 2 yıllık sözleşme imzaladım. Amacım bu süre içerisinde Konyaspor'un başarısı için elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtacak takımımıza gerçek anlamda katkı sağlamak. Bir an önce sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Bu sözleşme hem kulübüme hem de bana hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra 25 yaşındaki Abdülaziz Demircan kendisini Konyaspor'lu yapan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

ABDÜLAZİZ DEMİRCAN KİMDİR?

5 Şubat 1991 Diyarbakır doğumlu olan yeni transfer Abdülaziz Demircan, amatör olarak futbola başladığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, 2009 yılında profesyonel sözleşme imzaladı.

Daha sonra sırasıyla Diyarbakır Kayapınar, Diyarbakır DİSKİ ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor formaları giyen Demircam, 2012-2013 sezonunda Kardemir Karabükspor'a transfer oldu.

Burada 3 sezon forma giyen Abdülaziz Demircan 2014-2015 sezonunda 14 lig, 8 kupa olmak üzere 22 maçta süre aldı.

Abdülaziz Demircan, 2015-2016 sezonunu Kayserispor'da 6'sı lig, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 10 maçta 901 dakika süre olarak geçirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.