İü İletişim Fakültesi'nde Yeniden Yapılanma

İü İletişim Fakültesi'nde Yeniden Yapılanma
Fakültenin yeniden yapılanmasına yönelik başlatılan stratejik plan, kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında, ilgili paydaşlarla düzenlenen toplantıda planlamaya yönelik yapılması gerekenler ele alındı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Üniversitesi (İÜ) İletişim Fakültesi'nin yeniden yapılanmasına yönelik başlatılan stratejik plan, kalite ve akreditasyon çalışmaları kapsamında, ilgili paydaşlarla planlamaya yönelik yapılması gerekenlerin ele alındığı toplantı düzenlendi.

İÜ Rektör Danışmanı ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Prof. Dr. Ergün Yolcu, üniversitenin Profesörler Evi'nde düzenlenen toplantıda, fakültenin stratejik planını oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu plan çerçevesinde beraber çalışacakları paydaşları bir araya getirdiklerini aktaran Yolcu, "Onların üniversiteye, İletişim Fakültesine bakışı, bizlerle ilgili bilgileri, deneyimleri bir de gelecekte bu iletişim sektörünü bekleyenler ele alındı. Ayrıca, öğrencilerimizi bu kapsamda yönlendirmemiz gereken alanları, ders programlarında da sektörle bir araya gelmeyi, iş birliği çalışmalarını konuşmuş, tartışmış olduk. Çok verimli bir programa imza atmış olduk." diye konuştu.

Prof. Dr. Yolcu, en önemli sorunların başında staj konusunun geldiğine işaret ederek, "Öğrencilerimizi en çok ilgilendiren konu staj yapmaları. Öğrencilerimizin staj alanlarını daha fazlalaştırmak, onlara staj alanları oluşturmak konusunda da görüşlerimizi paylaştık. Sektörle İletişim Fakültesinin hocalarını buluşturduk. Beklentiler, gelecekte neler olabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Çok güzel bir buluşma oldu. Başlatmış olduğumuz bu yeniden yapılanmaya büyük katkısı ve yol haritamıza yön verici bir buluşma olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Programa, fakülte öğretim üyelerinin yanı sıra Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan ile ilgili sektör temsilcileri de katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.