Ivan Perisic, Inter'de

Ivan Perisic, Inter'de
Wolfsburg Kulübü, Hırvat futbolcunun İtalya'nın Inter takımına transfer olduğunu açıkladı

BERLİN (AA) - Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen Ivan Perisic'in, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Inter'e transfer olduğu açıklandı.

Wolfsburg Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, Perisic'in Inter ile mukavele imzaladığı duyuruldu. Açıklamada iki kulübün, 26 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardıkları belirtilirken, Alman medyasında yer alan haberlerde bu futbolcu için İtalyan kulübünün 20 milyon avro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Wolfsburg Sportif Direktörü Klaus Allofs, Ivan Perisic'in transferinin tüm taraflar için iyi bir çözüm olduğunu kaydederek, futbolcuya bundan sonraki sportif hayatında başarılar diledi.

Ivan Perisic de Wolfsburg'da güzel zamanlar geçirdiğini dile getirerek, İtalya'da yeni hedeflere doğru yola çıktığını ifade etti. Perisic, kendisine bugüne dek destek olan ve transferine imkan tanıyan Alman kulübünün yönetimine ve teknik ekibine teşekkür etti.

Hırvat futbolcu, 2013'te Borussia Dortmund'tan Wolfsburg'a transfer olmuş ve forma giydiği 70 maçta 18 gol kaydetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.