İyi mücadele ettik

İyi mücadele ettik
Torku Konyaspor Basket takımının deneyimli çalıştırıcısı Aziz Bekir, sezonun ilk yarısında genel anlamda başarılı bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti.

Torku Konyaspor Basket takımının deneyimli çalıştırıcısı Aziz Bekir, sezonun ilk yarısında genel anlamda başarılı bir mücadele ortaya koyduklarını ifade etti. İlk devrede alınan 7 galibiyetin küçümsenmemesi gerektiğine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “İlk yarıda 7 galibiyet aldık, daha fazlası da olabilirdi. Ama bir takım şanssızlıklar oldu. Burak Selen’den hiç yararlanamadık. Yine en önemli oyuncularımızdan Troy, 6 maçta bizimle değildi. Buna rağmen iyi bir sezon geçirmekte olduğumuzu söyleyebilirim. Savunma anlamında bazı problemler yaşadık ama Hakim Warrick transferiyle birlikte bu yolda da adımlar atacağız. İkinci yarıda da bu performansımızı arttırarak sürdürmek amacındayız” diye konuştu.

Öte yandan yeşil-beyazlı ekip, Pazar günü kendi sahasında ve seyircisi önünde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 5 günlük iznin ardından Cuma günü mesaisine başlayan temsilcimiz antrenmanlarda taktik ve fiziki çalışmalar gerçekleştiriyor. Hedefini ikinci devreye galibiyetle başlamak olarak belirleyen Torku Konyaspor Basket’te yeni transfer Hakim Warrick ile uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Troy DeVries’in de bu maçta forma giyebileceği açıklandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.