İyi oyuncular çıkarmak istiyoruz

İyi oyuncular çıkarmak istiyoruz
Atiker Konyaspor’un TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’un Kulüp Başkanı Mehmet Güney, geride kalan hafta Altay ile oynanan maçın ardından konuştu.

Güney golsüz beraberlikle tamamlanan Altay maçı ile ilgili olarak, “Rakibimiz Altay bu ligde şampiyon olabilmek için güçlü bir kadro kuran ve bu anlamda yatırım yapan bir ekip. İyi bir kadrosu var ve liderlik koltuğunun ortaklarından. Biz ise mütevazı bir bütçe ile kurulmuş futbolcu yetiştirmeyi arzulayan bir ekibiz” dedi.

‘OYUNCULARA TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Oyunculara tek tek teşekkür eden Mehmet Güney, “Altay karşısında ortaya konulan mücadele nedeniyle oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Neticede maçta eksik olan tek şey goldü. Bu güzel oyunu bir golle süsleyebilseydik çok daha güzel olurdu. Sadece bunu yapamadık” diye konuştu.

‘GELECEK ADINA UMUTLUYUZ’

İyi futbol oynadıklarını ifade eden başkan Güney, “Biz gelecek adına umutluyuz. Bu takım çok daha güzel şeyler yapacak. Bekleyin, sabırlı olun. Genç ve yeni oluşan bir takımız. Geçen sezonki kadromuzdan birçok oyuncumuz değişti. Onun için sabredeceğiz. Zamanla daha iyi olacağız. Amacımız iyi bir altyapı kulübü olarak oyuncular yetiştirmek. Bunu yerine getirebilirsek başarılıyız. Biz Konya Anadolu Selçukspor olarak altyapı çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Ligde en iyi mücadeleyi gösterirken Konyaspor'a oyuncu verebilirsek bizim için ne mutlu” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ligin 8. haftasında cumartesi günü Fatih Karagümrük’e konuk olacak Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın hazırlıklarını dün Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda Altay maçında kasığından sakatlanan kaptan Gökhan Öztürk’ün durumu da çekilecek MR sonucunda netleşecek.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.