İyi Parti Konya İl Başkanı Orhan Tulukcu Kimdir?

İyi Parti Konya İl Başkanı Orhan Tulukcu Kimdir?
Geçtiğimiz günlerde İyi Parti Konya İl Başkanlığı görevine Avukat Orhan Tulukcu getirildi. Hukuk ve siyaset camiasının tanıdığı sima olan Orhan Tulukcu kimdir?

21.11.1964 tarihinde Konya’nın Akören ilçesinde doğdu. Mehmet Ali ve Ayşe TULUKCU çiftinin ikinci oğludur. İlk-orta-lise tahsilini Konya’da tamamlayan Orhan TULUKCU, 1986-1987 döneminde, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık stajını Konya’da tamamladıktan sonra Eğridir Dağ Komando Okulu ve Kayseri Hava İndirme Tugay Komutanlığında askeri eğitimini alarak gönüllü olarak gittiği Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yedek subay tim komutanı olarak vatani görevini tamamladı.

1989 yılında avukatlık ruhsatını alan Orhan TULUKCU, Konya Barosunda avukatlık mesleğine ilk adımı attı. Ceza-Hukuk-Ticari davalar, İş davaları ve İcra-İflas davalarında birikimler kazanarak yılların getirdiği tecrübe ile meslek hayatını sürdüren TULUKCU, halen tecrübeli geniş kadrosu ile aktif olarak avukatlık mesleğini icra etmektedir.

Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Öğretim Üyesi Doç.Dr. Binnur TULUKCU ile evli olup biri kız diğeri erkek 2 çocuk babasıdır.

Belli dönemlerde siyasi parti, sosyal cemiyetler ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görevlerde bulundu.

Pusula Haber

orhan-tulukcu.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum