İYİ Parti'de sular durulmıyor: CHP ve Mansur Yavaş'a sert sözler

İstifaların, kavgalarıni görevden alamaların bitmediği İYİ Parti oklar eski ortak CHP'ye yöneltildi

Genel Başkanı Meral Akşener'i Meclis'te müzik açıp ağladığı görüntülerle gündeme gelen İYİ Parti'de sular durulmuyor.

aa-20240214-33704219-33704215-aksener-partisinin-ankara-ilce-belediye-baskan-adaylari-tanitim-toplantisina-katildi-1.jpg

Seçime tek başına girme kararı alan İYİ Parti ile eski ortağı CHP arasında yaşanan kavga bimek bilmiyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara ilçe başkan adaylarını tanıttığı sırada ortalık karıştı. "İstifa" sloganları yükselirken partililer birbirlerine girdi. Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım görevden alındı yerine Akif Sarp Önder getirildi.

aa-20240214-33704219-33704216-aksener-partisinin-ankara-ilce-belediye-baskan-adaylari-tanitim-toplantisina-katildi.jpg

"MANSUR YAVAŞ ZORBALIĞI"

İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım ise olaylardan CHP'li Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ı sorumlu tutarak, "Artık adını koymak ve Ankara'da yaşanan Mansur Yavaş zorbalığını konuşmak zorundayız. İYİ Parti'nin müstakil hareket etmesini engelleyemeyen Yavaş, bugün işi iyice azıtmış, paralı askerlerini burnumuzun dibine kadar sokmuş ve kameralar önünde ucuz bir oyun oynamaya kalkışmıştır." dedi.

aa-20240214-33704219-33704211-aksener-partisinin-ankara-ilce-belediye-baskan-adaylari-tanitim-toplantisina-katildi.jpg

ADANA İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık da görevinden istifa etti. Kocacık, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, "Adanamızın ve Türkiye Cumhuriyeti'nin menfaatlerini düşünerek yürüttüğüm Adana İl Başkanlığı görevimden lüzum görmem sebebi ile ayrılmış bulunmaktayım. Başkanlık görevim süresince görev sâdakatimi hakkaniyetle yerine getirmenin huzurunu taşıdığımı bilmenizi isterim" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.