İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker, AK Parti'ye mi geçecek?

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker, AK Parti'ye mi geçecek?
İYİ Parti'de istifa depremi devam ederken Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

İki hafta önce Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'nun istifa ettiği İYİ Parti'den bir milletvekili daha ayrıldı. Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisindenistifa ettiğini açıkladı.

Eski İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz parti üyeliğini sonlandırdığını, eski Genel Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi Bahadır Erdem de partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

adnan-beker.jpg

AK PARTİ'YE GEÇECEK

Ankara Milletvekili Adnan Beker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

Beker, "Aziz Türk milleti ve kıymetli hemşerilerim, İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşerilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibarıyla İYİ Parti'den istifa ediyorum. Başta çok değerli Ankaralı hemşerilerim olmak üzere, İYİ Parti ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhal olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır. Büyük Türk milletine ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kulislerde Adnan Beker'in İdris Nebi Hatipoğlu gibi AK Parti'ye geçeceği konuşulurken İYİ Parti'de itifaların devam edeceği de iddialar aeasında.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.