İzmir Cup'a doğru

İzmir Cup'a doğru
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 72 kulübün 12 yaş altı futbol takımlarının katılacağı turnuvaya 850 bin liralık katkıda bulunacak

İZMİR (AA) - Altınordu tarafından 25 ülkeden 72 kulübün 12 yaş altı futbol takımlarının katılımıyla düzenlenecek turnuvaya İzmir Büyükşehir Belediyesi 850 bin liralık destek verecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 24-27 Mart'ta Selçuk Efes-Tesisleri'nde düzenlenecek turnuvaya daha önce 350 bin lira destek veren belediyenin, belediye meclisi kararıyla bu desteğini 850 bin liraya çıkardığı belirtildi.

Turnuvaya İngiltere'den Manchester City, İtalya'dan Roma, Portekiz'den Porto ve Sporting Lizbon, Yunanistan'dan Panathinaikos, İspanya'dan Athletic Bilbao, Hollanda'dan Ajax ve Feyenoord'un yanı sıra Türkiye'den de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor, Medipol Başakşehir, Konyaspor ve Eskişehirspor katılacak.

İzmir ekipleri Altınordu, Altay, Karşıyaka, Göztepe, Bucaspor, İzmirspor, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Bornova Karması da turnuvada mücadele edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.