İzmir Emniyet Müdürlüğüne Mustafa Koç katkısı

İzmir Emniyet Müdürlüğüne Mustafa Koç katkısı
İzmir Emniyet Müdürlüğünün Milli Piyango Genel Müdürlüğü ile ortak düzenlediği çekiliş kapsamında elde ettiği 7.5 milyon liralık gelirle alınan 160 araç hizmete girdi- Emniyet Müdürü Uzunkaya: - "7 aracı merhum Mustafa Koç bize katkı olarak gönderdi"

İZMİR (AA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği çekilişten elde ettiği gelirle alınan 160 araç hizmete girdi. Araçlardan 7'sinin geçen ay vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç tarafından hediye edildiği belirtildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Milli Piyango üzerinden yürütülen resmi çekiliş projesi kapsamında basılan 250 bin biletin satışından elde edilen 7,5 milyon liralık gelirle alınan 160 yeni araç, Konak Meydanı'nda düzenlenen törenle teslim alındı.

Törende konuşan Vali Mustafa Toprak, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarını kınayarak, ülkenin birliği ve bütünlüğüne yönelen bütün saldırıları önlemede kararlılıklarını sürdüreceklerini belirtti.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, çekiliş projesinin İzmir Emniyet Hizmetlerini Geliştirme Derneği kanalıyla düzenlendiğini, 160 yeni araçla birlikte 2 bin araçlık bir filoya sahip olduklarını ifade etti.

Uzunkaya, araçların alımında 21 Ocak'ta yaşamını yitiren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un büyük katkısının bulunduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

"7 aracı merhum Mustafa Koç bize katkı olarak gönderdi. Arkasından araçların satın alınma sürecinde 20 minibüs için pazarlık yaptık. Arkadaşlar en son 1 milyon 600 liraya kadar indirdi. Bunun üzerine tekrar rahmetli Mustafa Koç'u aradım, dedim ki 'Mustafa Bey şunu biraz indirin de 1 milyon 500 bin lirayı aşmasın, en azından 100 bin lira bir gelirimiz olsun'. Geri döndü ve 'Yapılabilecek son rakam buymuş ama sırf sizi kırmamak için 19 aracı ücretli verelim, 1'ini de hediye edelim, yine sizin dediğiniz olsun' dedi. Bu vesileyle sayın Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.