İzmir'de Ayakkabı Ve Moda Fuarları Açıldı

İzmir'de Ayakkabı Ve Moda Fuarları Açıldı
İZMİR (AA) - İzmir'de ayakkabı ve hazır giyim sektörlerine yönelik iki fuar açıldı.İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZFAŞ tarafından düzenlenen...

İZMİR (AA) - İzmir'de ayakkabı ve hazır giyim sektörlerine yönelik iki fuar açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZFAŞ tarafından düzenlenen 42. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı (SHOEXPO) ile 1. Moda ve Hazır Giyim Fuarı (PRETEXPO), Fuar İzmir'deki iki holde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuarların açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte bu yıl 42 fuarın düzenleneceğini bildirerek, iki sektörün birbirini tamamlaması nedeniyle, açılışını gerçekleştirdikleri fuarların yeni iş birliği potansiyelleri yaratacağına inandığını kaydetti.

Kocaoğlu ve protokol üyeleri, açılış sonrası stantları gezdi.

Fuar İzmir B holündeki SHOEXPO Fuarı'nda 159, bu yıl ilki düzenlenen PRETEXPO Fuarı'nda ise 63 firma stant açtı. 21 Ekim'e son bulacak fuarları toplam 15 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.