İzmir'de balıkçı teknesi faciası: 3 ölü 2 kayıp

İzmir'de balıkçı teknesi faciası: 3 ölü 2 kayıp
İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında balıkçı teknesi battı. Meydana gelen olayda teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün cansız bedeni bulunurken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında balıkçı teknesi battı. Meydana batmada teknede oaln 10 kişiden 3'ünün cansız bedeni ortaya çıkarken, kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Batan teknede olan 5 kişi ise yaralı olarak kurtuldu.

iha-20240130aw130692-2.jpg

Olay gece saat 02.00 esnalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihleraltı açıklarında Oğuz İrgit adlı balıkçı teknesi battı. Teknede olan 10 kişiden Oğuz İrgit, İsmet Akdağ ve Orhan Pancar adlı kişilerin cansız bedenine ulaşılırken Alican Ateş, Arda Kuzu, Mehmet Kurunaz, İbrahim Erdem, Muhammet Kulak sağ olarak kurtuldu. Batan teknede olan Medine Karaduman ve Gökhan Çakır kayıp olduğu öğrenilirken, arama kurtarma faaliyetleri, Sahil Güvenlik Komutanlığına ait 3 bot 1 helikopterle devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.