İzmir'de cinayet

İzmir'de cinayet
Bayındır ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, jandarma ekiplerinin operasyonuyla yakalandı

İZMİR (AA) - İzmir'in Bayındır ilçesinde bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Bayındır ilçesi Furunlu mevkisinde erkek cesedi bulan vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Av tüfeği ile vurularak öldürüldüğü belirlenen kişinin Şahin Özbay olduğu tespit edildi.

Cinayet zanlısını bulmak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, çevredeki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarındaki görüntülerde, istasyondan akaryakıt alan bir kişinin şüpheli tavırları ve üzerinde görgü tanıklarının belirttiği kıyafet bulunduğunu belirledi.

Jandarma ekibi, zanlının Maşallah O. olduğunu ve Manisa-Turgutlu, İzmir-Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerinde dolaştığını belirleyerek takip başlattı.

- Operasyon

Şüphelinin Beydağ-Kiraz yolunu kullanacağı ihbarını alan jandarma ekibi, "araçları arızalanmış" gibi yaparak tedbir aldı. Yardım istemek maksadıyla durdurulan Maşallah O. yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının cinayet, hükümlü ve tutuklunun kaçması, kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak ile parada sahtecilik suçlarından da arandığı tespit edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Katil zanlısı Maşallah O'nun, tarlalarda çalıştırılmak üzere ilçeye mevsimlik işçi getiren Şahin Özbay'a borcunun bulunduğu, cinayet günü de alacak-verecek meselesi yüzünden ikilinin tartıştığı iddia edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.