İzmir'de feci kaza: 2 genç hayatını kaybetti 3 kişi ağır yaralandı

İzmir'de feci kaza: 2 genç hayatını kaybetti 3 kişi ağır yaralandı
İzmir'in Tire ilçesindeki feci kazada, bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobildeki 2 genç hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

İzmir'in Tire ilçesindeki feci kazada, bariyerlere çarpan Tofaş marka araçtaki 2 genç hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

iha-20240118aw122458-2.jpg

6670.jpg

Edinilen bilgiye göre, kaza, Tire-Bayındır yolu Hüseyin Ağa Köprüsü üzerinde oldu. İddiaya göre, Asil Can Duran (35), Salih Kaan Özaslan (20), Poyraz Y. (20) Ahmet Can A. (18) Okan A. (29), Tofaş marka 35 YAD 69 plakalı otomobil ile Tire'den Bayındır karayoluna doğru ilerlerken Hüseyin Ağa köprüsüne yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ortalık savaş yerine dönerken, otomobilde olan bazı gençler yola savruldu. Kaza sonrası araç içinde olan 35 yaşındaki Asil Can Duran ile 20 yaşındaki Salih Kaan Özaslan, olay yerinde hayatın kaybetti. Kazada yaralan araç içindeki Poyraz Y., Ahmet Can A., Okan A. ise ağır yaralı olarak Tire Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.