İzmir'de rehine operasyonu

İzmir'de rehine operasyonu
Aliağa'da bir kişiyi borcuna karşılık rehin aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'de rehin aldıkları bir kişiye karşılık ailesinden para istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Z.D, iş görüşmesi yapmak için evden çıkan kocası U.D'den uzun süre haber alamadığını, eşinin, borcu olduğu M.K. tarafından kaçırılarak para istendiği ve Aliağa ilçesine bağlı Çandarlı beldesinde bir evde rehin tutulduğu şikayetiyle polise başvurdu.

Çalışma başlatan polis, şüphelilerle irtibat kurdu. Zanlılardan İ.B. ile anlaşan polis, hazırlanan parayı almak için Menemen ilçesinde buluşmaya gelen İ.B'yi gözaltına aldı.

İ.B'nin sorgusunda rehin tutulan U.D'nin yerini de öğrenen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, söz konusu adrese yaptığı operasyonda kaçırılan U.D'yi kurtardı, şüpheli K.A'yı gözaltına aldı.

Olayı azmettirdiği iddia edilen M.K. da Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı, "Eziyet ederek kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçundan çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.