İzmir'de yasa dışı avcılıkla mücadele

İzmir'de yasa dışı avcılıkla mücadele
Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı denetimlerini sürdürüyor

İZMİR (AA) - Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı yasa dışı avcılıkla mücadele için denetimlerini sürdürüyor.

İzmir Valiliğinden yapılan açıklamada, Foça Aslanburun açıklarında şebeke yöntemi ile yasa dışı trol avcılığı yapan bir teknenin suçüstü yakalandığı, tekneye toplam 31 bin 531 lira idari para cezası uygulandığı belirtildi. Ayrıca teknenin adının görünür bir şekilde yazılmamasından dolayı İzmir Liman Başkanlığına sevk edildiği belirtildi.

Karaburun, Aliağa, Çeşme ve Ayvalık bölgelerinde yapılan kontrol ve denetimlerde de yasa dışı faaliyetler tespit edildiği, Mordoğan Yeni Liman içinde dalarak avcılık yapan bir kişiye 327 lira, Yenişakran önlerinde yasak sahada deniz patlıcanı avcılığı yapan 2 kişiye de 2 bin 226 lira ceza kesildiği bildirildi.

Gerence Körfezi’nde gece dalarak avcılık yapan 2 kişiye 654 lira, Ayvalık Liman içinde uzatma ağıyla avcılık yapan bir balıkçı teknesine ise yasak su ürünleri avcılığı yapmaktan bin 113 lira idari para cezası uygulandığı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.