İzmit'te halk otobüsü kazası!

İzmit'te halk otobüsü kazası!
Yokuş aşağıya inen ve içerisinde yolcu bulunmayan halk otobüsü freni boşalınca bir apartmanın girişine çarptı.
İZMİT'te yokuş aşağıya inen ve içerisinde yolcu bulunmayan halk otobüsü freni boşalınca bir apartmanın girişine çarptı. Kazada apartman önünde park halinde bulunan 3 otomobil ile 1 motosiklet kullanılmaz hale gelirken otobüs şoförü yaralandı. 
 
Kaza Kozluk Mahallesi Sadettin Yalım Caddesi'nde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Fikret Varlı yönetiminde 41 J 0150 halk otobüsü yokuş aşağıya inerken, freni boşalınca önce Binnur Eşiyok'a ait 41 EC 972 plakalı otomobile, sonra 41 HA 058 plakalı otomobile ardından 10 EE 115 plakalı otomobile ve bir de motosiklete çarptı. Otobüs daha sonra Özyıldız Apartmanı'nın girişine çarparak durabildi. 
 
Kazayı gören mahalle sakinleri polis ve 112 Acil'i arayarak yardım istedi. Çarpmanın etkisiyle otobüste sıkışan sürücü Fikret Varlı, itfaiye ekiplerince çıkartılarak ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 
 
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.