İzzeddin el-Kassam Tugayları, yeni imha görüntülerini yayınladı

İşgalci İsrail ordusuna karşı Gazzeyi savunan İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail tanklarına düzenlediği saldırılara ait görüntüleri yayınladı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze şehrinde kara operasyonu yürüten İsrail birliklerine ait tanklara düzenlediği roket saldırılarına ait görüntüleri yayınladı.

İsrail'in Gazze Şeridi'nde kara harekatı devam ederken, Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail güçlerine karşılık vermeyi sürdürüyor. İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze şehrinde kara operasyonu yürüten İsrail birliklerine ait tanklara düzenlediği roket saldırılarına ait görüntüleri yayınladı.

İzzeddin el-Kassam Tugayları, düzenlenen saldırılarda çok sayıda zırhlı aracın imha edildiğini açıkladı.

İSRAİL'İN AŞDOD KENTİ İLE RAİM ASKERİ ÜSSÜ'NE ROKETLİ SALDIRI DÜZENLEDİ

İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Aşdod kenti ile Raim Askeri Üssü'ne roket fırlattıklarını duyurdu.

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'nde sivilleri hedef almasına karşı Aşdod'a bir dizi roketle saldırı düzenledikleri belirtildi.

Açıklamada, Kasam Tugayları'na bağlı unsurların Gazze sınırına yakın Yahudi yerleşim birimleri arasında yer alan Raim Askeri Üssü'ne bir dizi roket fırlattığı aktarıldı.

Farklı birliklerin oluşturduğu büyük bir askeri güç olan İsrail'in Raim Askeri Üssü, Gazze'ye karşı "askeri gücün karargahı" olarak da biliniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.