Jeopark Kula Belediyespor İlk Yarı Maçlarını Deplasmanda Oynayacak

Jeopark Kula Belediyespor İlk Yarı Maçlarını Deplasmanda Oynayacak
- Kulüp başkanı Yılmaz:"Ligdeki ilk sezonumuzda başarılı olmak istiyoruz"


MANİSA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Jeopark Kula Belediyespor'un kulüp başkanı Vedat Yılmaz, "Ligdeki ilk sezonumuzda başarılı olmak istiyoruz." dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Efeler Ligi'nde Kula'yı ve Manisa'yı temsil edecek olmalarından dolayı gurur duyduklarını söyledi. İlçede yapılacak spor salonu nedeniyle ilk yarı maçlarını deplasmanda oynayacaklarını kaydeden Yılmaz, "Bu konuda fikstür çekimi sırasında talebimizi Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve kulüp yöneticilerine ilettik, kendileri de bize yardımcı oldu. İlk devre maçlarımızı deplasmanda oynadıktan sonra ikinci yarı müsabakalarımızı Kula'daki yeni salonumuzda oynamayı planlıyoruz." diye konuştu.

Başkan Yılmaz, sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, "Hazırlık sürecimiz planladığımız gibi geçti. Çok iyi bir takımımız var. Ligdeki ilk sezonumuzda başarılı olmak istiyoruz. Sezon sonunda Balkan Kupası'nda mücadele edip, Kula'da Avrupa kupası maçı oynatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Jeopark Kula Belediyespor, ligdeki ilk maçında deplasmanda Ziraat Bankası ile karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.