Judo Camiası Karlov'u Andı

Judo Camiası Karlov'u Andı
- Ankara'daki Avrupa Kulüpler Şampiyonası Altın Lig müsabakaları öncesi Rusya'nın eski Ankara Büyükelçisi Karlov için anma töreni düzenlendi


ANKARA (AA) - Judoda Avrupa Kulüpler Şampiyonası Altın Lig müsabakaları öncesi Rusya'nın eski Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un anıtına çelenk bırakıldı.

Geçen yıl silahlı saldırıda yaşamını yitiren Karlov'un anısına düzenlenen organizasyon için bir araya gelen judo camiası, Rusya'nın Ankara Büyükelçiliği bahçesindeki törene katıldı.

Törende Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, Andrey Karlov'un eşi Marina Karlova, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Uluslararası Judo Federasyonu Başkanı Marius Vizer, Avrupa Judo Birliği Başkanı Sergey Soloveychik, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz'un yanı sıra Türk ve Rus sporcular yer aldı.

Türk judocular Mert Şişmanlar, Bilal Çiloğlu, Özge Andiç ve Zeliha Cinci ile Rus judocular Mansur Isaev ve Tagir Khaibulaev, Karlov'un büstüne çelenk koydu. Heyette bulunan diğer isimler de karanfil bıraktı.

Anma töreninin ardından müsabakaların düzenlendiği Ankara Spor Salonu'na geçildi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.