Kaan Yılmaz:Sinem Kobal Çok Şeker!

Kaan Yılmaz:Sinem Kobal Çok Şeker!
İlk bölümü ile ekranlara gelen Gönül İşleri dizisi büyük beğeni aldı.Dizinin oyuncularından Kaan Yılmaz rol arkadaşı Sinem Kobal ile oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Kaan Yılmaz Sinem Kobal ile uyumlu bir partner olduklarını dile getirdi.

lk bölümü ile ekranlara gelen Gönül İşleri dizisi büyük beğeni aldı.Dizinin oyuncularından Kaan Yılmaz rol arkadaşı Sinem Kobal ile oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.Kaan Yılmaz Sinem Kobal ile uyumlu bir partner olduklarını dile getirdi.

SİNEM KOBAL İLE UYUMLU BİR PARTNER OLDUK

Star TV ekranlarında yayınlanan "Gönül İşleri" dizisi büyük beğeni aldı.Yönetmenliğini Türkan Derya'nın yapımcılığını ise Erol Avcı'nın üstlendiği dizide üç kız kardeşin hayat hikayesi anlatılıyor.

Dizinin başrollarini ise Bennu Yıldırımlar, Sinem Kobal, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik ve Kaan Yılmaz paylaştı.Kaan Yılmaz yeni rolüyle büyük beğeni topladı.

Dizide zengin bir annenin şımarık oğlu Tibet’i canlandıran Kaan Yılmaz, rolüyle ilgili açıklamalarda bulundu.Kaan Yılmaz rolünü, anne baskısı ile büyüyen, kaba algılanan ve hayatı iyi anlayamamış biri olarak tanımlıyor.

Üç kız kardeşten en küçük kardeş Sevda ile ekranlara gelen Sinem Kobal, Kaan Yılmaz'ın karakteri Tibet ile sevgili rolünü canlandırıyor.

Kaan Yılmaz, projeyi çok beğendiğini ve rol aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.Sinem Kobal ile uyumlu bir partner olduklarını dile getiren Yılmaz, "onunla oynamak çok güzel.Kendisi çok şeker" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.